nganyari Lucky Cement ing operasi ing ngarep lan adoh

Lucky Cement wis nyedhiyakake nganyari babagan operasi ing Republik Demokratik Kongo, uga rencana ekspansi kapasitas ing Irak lan Pakistan, sajrone briefing perusahaan sing diatur dening Elixir Securities (Pakistan) awal minggu iki.

Stabilisasi dinamika pasar ing DR Kongo wis nyebabake Lucky Cement nyekseni wutah sehat saka operasi ing negara Afrika tengah. Akibaté, tingkat panggunaan samesthine bakal nambah. Nanging rega semen (saiki nglayang watara US$128-130/t tandha) tetep kuwatir amarga miturut omongane uwong penyelundupan semen kanthong saka tetanggan Zambia lan Angola. Bebarengan karo peer lokal, PPC, Lucky Cement lobbying panguwasa sing relevan kanggo njupuk tindakan sing ketat kanggo nambah tugas ing semen impor lan ngleksanakake langkah-langkah kanggo nyegat masalah, Irfan Chawala, direktur Keuangan lan CFO Lucky Cement Ltd, ngandika sak rapat.

Ekspansi Irak ing trek
Kapisah, perusahaan wis ngandika instalasi pabrik grinding liyane ing Irak saiki ing trek lan phase pisanan (0.435Mta) samesthine kanggo miwiti operasi ing Oktober 2017. Sisa 50 persen saka project (0.435Mta) samesthine kanggo teka online ing sasi sabanjuré. 

proyek Pakistan
Ing tengah-tengah telat entuk sewa kanggo tanduran greenfield 2.3Mta sing diusulake ing provinsi Punjab, Lucky Cement ujar manawa isih ngarep-arep manawa pamrentah lokal bakal mriksa maneh kebijakan babagan nyewakake lisensi anyar kanggo manufaktur ing provinsi kasebut.
Nalika prioritas pisanan Lucky Cement kanggo nggedhekake liwat penambahan kapasitas greenfield, iku uga njelajah opsi liyane karo periode gestation relatif murah. Dadi, expansion brownfield saka situs Pezu sing wis ana ora bisa ditolak lewat.
CFO uga nyoroti manawa post-konektivitas dalan gedhe ing provinsi Khyber Pakhtunkhwa, minangka bagéan saka rute kulon Koridor Ekonomi China-Pakistan, bakal nyebabake nyuda wektu transportasi sing signifikan (saka ~ 50 persen), ngidini perusahaan kanggo nambah prices penylametan ing Pezu. 


Wektu kirim: Mei-26-2021